Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Φωτογραφίες από την παιδική εκδήλωση στην Τριποταμιά

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Παραμονή της Παναγίας με πολύ παιχνίδι κι ακόμα περισσότερα χαμόγελα για παιδιά της Γορτυνίας.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποίησε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας σε συνδιοργάνωση με τον Εκπολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Τριποταμιάς-Καπελίτσας ¨Ο Κόροιβος¨ την παιδική εκδήλωση στις 14 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο της Εκκλησίας της Τοπικής Κοινότητας Τριποταμιάς.

Την παρουσία τους έκαναν τόσο οι Τοπικοί Φορείς όσο και οικογένειες από τα γύρω χωριά της Γορτυνίας.

Η ομάδα διασκεδαστών χάρισε ένα όμορφο τρίωρο πρόγραμμα με διάφορες δραστηριότητες που εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους, ενώ την εμφάνιση του έκανε και ο Μάγος konstantin με ένα ολιγόλεπτο μαγικό σόου με φωτιές, τρικ και κόλπα.

Τις θερμές ευχαριστίες, από την Μαγική - Διασκεδαστική Ομάδα konstantin, εκφράζουν στον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΓ Κο Αναγνωστόπουλο Πάικο και στον Πρόεδρο του Συλλόγου Κο Φράγκο για την πρόσκληση σε αυτό το ιδιαίτερο event για τα παιδιά της Γορτυνίας.

Τέτοιες εκδηλώσεις σκορπούν χαμόγελα και αισιοδοξία και δίνουν μηνύματα χαράς και ζωντάνιας τόσο στους παιδιά όσο και στους γονείς τους.

(Δελτίο Τύπου)

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.