Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Διαγωνισμός Δημοτικού χορού και τραγουδιού

Την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 και ώρα 8:30μμ στο Πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου στην Παλιά Επισκοπή Τεγέας.

Στο τo πλαίσιo των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Υπεραγίας Θεοτόκου, στο χώρο του Γηπέδου Μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός δημοτικού χορού και τραγουδιού με τη συνοδεία του συγκροτήματος παραδοσιακής μουσικής του Γιώργου Δαλιάνη. 

Γυναίκες, άνδρες και παιδιά, που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του Τεγεατικού Συνδέσμου στην Τεγέα στο τηλέφωνο 2710 556012 έως και την Κυριακή 21 Αυγούστου και ώρα 5:00μμ. 

Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν στο δημοτικό τραγούδι και στους χορούς τσάμικο και καλαματιανό. Για τις τρεις πρώτες θέσεις, ανά κατηγορία θα υπάρχει χρηματικό έπαθλο. 

Περιμένουμε με χαρά τις συμμετοχές σας, προκειμένου να διατηρηθεί η παράδοση του τόπου μας, μέσω της καλλιτεχνικής έκφρασης στο δημοτικό χορό και τραγούδι. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.