Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ετοιμη η... πίστα στο κέντρο της Τρίπολης (pics)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Στις 9 το βράδυ, με τη συναυλία των Πλούταρχου-Κακοσαίου-Κατερίνας, κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για τη "Λευκή Νύχτα".

Από τις πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα, Τετάρτη 31 Αυγούστου οι προετοιμασίες για την κατασκευή της εξέδρας που θα φιλοξενηθούν οι τρεις καλλιτέχνες ήταν πυρετώδεις. Λίγο μετά τις 10.00 ήταν όλα έτοιμα με τη... σκυτάλη της προετοιμασίας να περνά στον έλεγχο του ήχου μια και σήμερα στην πλατεία Πετρινού αναμένεται να βρεθεί πλήθος κόσμου.

Ουσιαστικά, η εφετινή επιστροφή της εκδήλωσης της "Λευκής Νύχτας" και με βάση την εικόνα που καταγράφηκε μετά την πρώτη ημέρα, μας έδειξε ότι... έλειψε πολύ τα προηγούμενα δύο χρόνια. Οι περισσότεροι κεντρικοί δρόμοι της πόλης ήταν με αρκετό κόσμο τις περισσότερες ώρες της ημέρας με την κίνηση να κορυφώνεται μετά το απόγευμα. 

Θυμίζουμε ότι και σήμερα θα παραμείνουν ανοιχτά έως και τις 12 τα μεσάνυχτα τα εμπορικά, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης συνεχίζεται και η δράση των Προσκόπων Τρίπολης που αφορά στη συγκέντρωση ρούχων και μικρούς και μεγάλους.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.