Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Σήμερα η εκδήλωση της ΙV Μεραρχίας Πεζικού στο Μαλλιαροπούλειο

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

"110 χρόνια από την Ίδρυση της Πτερωτής Μεραρχίας - 201 χρόνια από την Άλωση της Τριπολιτσάς", το θέμα της επετειακής εκδήλωσης.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης, για την 201η Επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς, σήμερα Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο / ώρα 19:30, θα πραγματοποιηθεί επετειακή εκδήλωση της ΙV Μεραρχίας Πεζικού «Πελοπόννησος» με θέμα "110 χρόνια από την Ίδρυση της Πτερωτής Μεραρχίας - 201 χρόνια από την Άλωση της Τριπολιτσάς".

Ομιλητές:

Γεώργιος Κακούτης, επιτελάρχης του Σχηματισμού, συνταγματάρχης (ΠΒ), με θέμα: 110 χρόνια από την Ίδρυση της IV Μεραρχίας Πεζικού
Γεράσιμος Καραμπελιάς, αν. καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, με θέμα: Διοίκηση και χαρισματική ηγεσία στην περίπτωση του αρχιστράτηγου Θεόδωρου Κολοκοτρώνη

Θα ακολουθήσει μουσική συναυλία με επετειακά τραγούδια από τη Στρατιωτική Μουσική της IV Μεραρχίας Πεζικού.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.