Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τρίπολη: Τελετή αγιασμού για τη νέα χρονιά της Φιλαρμονικής

Φωτογραφία: Νίκος Τσιαμούλος/ facebook

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες, 1η Οκτωβρίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Τρίπολη- Αλλάζουμε τα δεδομένα", Νίκος Τιαμούλος, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά:

Το Σάββατο το πρωί 01-10-2022, στο Πνευματικό Κέντρο του Δ. Τρίπολης πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για τη νέα σχολική μουσική χρονιά της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης. Μαζί με την Δημοτική  Σύμβουλο της παράταξη μας αλλά και μέλος του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. κα. Βασιλική Παρασκευόπουλου, παρευρεθήκαμε στον εν λόγω αγιασμό τιμώντας την προσφορά και την ιστορία της Φιλαρμονικής του Δήμου μας που αποτελεί αναπόσπαστο και σημαντικό μέλος της μεγάλης οικογένειας του Δήμου Τρίπολης αλλά και μία από τις πιο σημαντικές δομές του Ν.Π.Δ.Δ., όπου κατά τα άλλα έλαμψε δια της απουσίας της Διοίκησής του από την σημερινή Δημοτική Αρχή. 

  Ως παλιό μέλος-μουσικός της Φιλαρμονικής για 2,5 έτη, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παρευρισκομένους, αρχικώς τους γονείς  που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, τους νέους και παλιούς μαθητές, τον μαέστρο μας και τους συνεργάτες λοιπούς μουσικούς για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν αφιλοκερδώς εδώ και πολλά χρόνια, κάνοντάς μας ως Δήμος Τρίπολης, περήφανους. 

 Καλή μουσική χρονιά με επιτυχίες, υγεία και καλή πρόοδο στα παιδιά μας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.