Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Δήμος Τρίπολης: Επιτυχημένες οι δράσεις της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας

Φωτογραφία: tripolis.gr

Tι αναφέρει σχετικό Δελτίο τύπου του Δήμου της Τρίπολης

Η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας (ΔΕΠΙΣ) του Δήμου Τρίπολης  με πρόεδρο την αντιδήμαρχο  κα Καρούντζου Ελένη πραγματοποίησε με επιτυχία ενημερωτικές δράσεις, με απώτερο σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα που αφορούν την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας, της σχολικής βίας και τον εθισμό από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. 

Οι ομιλίες πραγματοποιήθηκαν το διάστημα από 09/10/2022 έως και 13/10/2022 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης και στις Δημοτικές ενότητες του Λεβιδίου, των Ριζών Τεγέας και της Βλαχοκερασιάς καθώς υπήρξε διάδραση και ενεργή συμμετοχή του κοινού στα παραπάνω θέματα. 

Κύριοι ομιλητές των παραπάνω δράσεων ήταν ο κ. Σούρας Δημήτρης Ψυχίατρος, κ. Σώτηρα Φωτεινή - Κοινωνική Λειτουργός της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τρίπολης, η κ. Τσαούση θεοδώρα - Ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου Κακοποιημένων Γυναικών της Τρίπολης, ο κ. Τσελάς Παντελής - Ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Τρίπολης, η κ. Μπαλή Παναγιώτα - Ψυχολόγος του Αττικού Νοσοκομείου Αθηνών, η κ. Τζαβέλα  Αναστασία - Ψυχολόγος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης και η κ. Πανοπούλου Ιωάννα Εκπαιδευτικός σε Ειδικό Σχολείο Αθηνών. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.