Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Παράταση των εκθέσεων της εκδήλωσης "Της Ελλάδος τα Παιδιά"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Διαβάστε έως πότε και σε ποια σημεία μπορείτε να τις επισκεφθείτε.

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από παράκληση των δημοτών, οι εκθέσεις από την εκδήλωση "Της Ελλάδος τα Παιδιά" θα συνεχίσουν να είναι ανοιχτές για το κοινό έως και την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) και ώρες  από 9.00πμ έως 14.00μμ.

Συγκεκριμένα:

Η έκθεση ανατυπωμένων φωτογραφιών της περιόδου 1940-1941 του κ. Σπύρου Καλδή θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ισόγειο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Τρίπολης , οδός Δολιανών 1  

Η έκθεση «Ατελώς από το μέτωπο», αντιγράφων από επιστολές στρατιωτών του μετώπου του Ελληνοϊταλικού Πολέμου θα βρίσκεται στον ημιόροφο του Πολεμικού Μουσείου- Παράρτημα Τρίπολης, Πλατεία Αγίου Βασιλείου,  όπου μπορούν συγχρόνως οι επισκέπτες του Πολεμικού Μουσείου να ξεναγηθούν  στα εκθέματα του.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.