Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

"Xαρά και ελπίδα" από το σωματείο Κουρέων-Κομμωτών Τρίπολης (pics)

Ανακοίνωση του σωματείου Κουρέων-Κομμωτών Τρίπολης

Με το σύνθημα χάρισε ένα κομμάτι από τα μαλλιά σου και δώσε χαρά και ελπίδα, πραγματοποιήθηκε σήμερα 13-11-22 στο πνευματικό κέντρο του Δήμου μας η εκδήλωση του σωματείου Κουρέων - Κομμωτών Τρίπολης για τη δωρεά μαλλιών σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και την προσφορά μας στο Άλμα Ζωής για γυναίκες με καρκίνο του μαστού!

Σκοπός και στόχος της σημερινής εκδήλωσης είναι να κάνουμε γνωστό στον κόσμο της Τρίπολης την έννοια και την πραγματική αξία της ανιδιοτελούς προσφοράς! Ήταν πολλή συγκινητική η προσέλευση των μικρών παιδιών για να χαρίσουν τα μαλλιά τους! Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 98 κοτσίδες από μικρούς και μεγάλους!

Η σημερινή εκδήλωση είναι η γνωστοποίηση και το ξεκίνημα μιας μεγαλύτερης δράσης για ενημέρωση και προσφορά στον τόπο μας που θέλουμε και μπορεί να συνεχιστεί!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.