Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη στο Αστρος

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Από τις 9 έως και τη 1 και μισή το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου.

Τα αποθέματα σε αίμα μειώνονται δραματικά. Το πρόβλημα της έλλειψης αίματος είναι διαρκές και οι ανάγκες για αίμα μεγάλες και επιτακτικές. Όσοι λοιπόν μπορούμε και έχουμε τη δυνατότητα ας δώσουμε αίμα και ας χαρίσουμε έτσι το δώρο της ζωής σε κάποιον συμπολίτη μας που η ζωή του κρέμεται κυριολεκτικά από το χέρι μας. Γιατί λίγες σταγόνες από το αίμα το δικό σου είναι το δώρο της ζωής για κάποιον άλλο. 

Χρειάζεται μόνο λίγος χρόνος και μεγάλη καρδιά. Παρακαλούμε θερμά όλους εσάς τους υγιείς συμπολίτες μας , τακτικούς εθελοντές αιμοδότες καθώς και νέους αιμοδότες να στηρίξετε την αιμοδοσία που θα γίνει στον δήμο Βόρειας Κυνουρίας , την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου (αίθουσα εκδηλώσεων) στο Άστρος ( 09:00 με 13:30 μ.μ.).  Να μην αφήσουμε λοιπόν καμιά ζωή να κινδυνέψει.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους για την στήριξη σας στο έργο της αιμοδοσίας. Κάθε νέα προσέλευση στην αιμοδοσία και μια ακόμη σταγόνα ελπίδας στο μεγάλο αγώνα της διατήρησης της επάρκειας αίματος. Η επίτευξη του στόχου αυτού δεν είναι καθόλου αυτονόητη, χρειάζεται διαρκής προσπάθεια, επαγρύπνηση και βασίζεται στην διάθεση όλων μας για προσφορά και εθελοντισμό. 

Κινητή Μονάδα Π.Γ.Ν. Τρίπολης – Κ.Υ. Άστρους

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.