Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ημερίδα για τα τροχαία στην Τρίπολη

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Στόχος είναι να δοθεί έμφαση στη διδασκαλία κυκλοφοριακής αγωγής.

Το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Τρίπολης σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Νομού Αρκαδίας, διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: "Τροχαία Ατυχήματα: Σκέψου έξυπνα - Οδήγησε με Ασφάλεια", σε μια προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών και των πολιτών.

Στόχος είναι να δοθεί έμφαση στη διδασκαλία κυκλοφοριακής αγωγής και τους τρόπους αποφυγής συμπεριφορών που οδηγούν στην πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων. Η οδική συμπεριφορά και κυκλοφοριακή αγωγή είναι καθρέφτης του πολιτιστικού επιπέδου κάθε πολίτη και η γνώση των κανόνων οδικής συμπεριφοράς και τήρησης τους, αποτελεί τον καλύτερο κώδικα αυτοπροστασίας και ασφάλειας της ίδιας της ζωής .

Παρουσία του Προέδρου του Κ.Δ.Σ / Ε.Ε.Σ. Dr. Αντωνίου Αυγερινού, η επιστημονική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, 10:00 π.μ. έως 14:00μ.μ.

Είναι γνωστό πως η έγκαιρη και σωστή παρέμβαση μπορεί να αποτρέψει ένα δυστύχημα και να σώσει μια ζωή.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.