Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ανοικτή ομιλία στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης

Φωτογραφία: tripolis.gr

Δηλώστε συμμετοχή στη διαδραστική περιπέτεια για τις τηλεπικοινωνίες.

Το πρώτο μέρος της δράσης "Δίμηνο αφιερωμένο στην τεχνολογία και στην επιστήμη”, το οποίο διοργανώνεται από το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, συνεχίζεται αυτήν την εβδομάδα με θέμα “Πυρσοί, δράκοι και ηλεκτρόνια: μια διαδραστική περιπέτεια στις Τηλεπικοινωνίες, για μαθητές 10-14 ετών”. 

Κατασκευάστε βασικά συστήματα επικοινωνιών, σώστε τον Τιτανικό από τη βύθιση, αποκωδικοποιήστε μηνύματα και ταξιδέψτε στον μαγικό κόσμο της τεχνολογίας στο βιωματικό εργαστήριο Τηλεπικοινωνιών που διοργανώνεται από το Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022, στις 19:00 στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης.

Ο Μιχάλης Μπατιστάτος, μέλος Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού, με τη συνδρομή φοιτητών του Τμήματος και με την υποστήριξη της Κοιν.Σ.Επ. Τέχνης Ροή, θα ταξιδέψει τους μαθητές πίσω στον χρόνο, εξηγώντας βασικές μορφές επικοινωνίας και θα τους δώσει την ευκαιρία να βιώσουν ενεργά, με κατασκευές και παιχνίδια, τεχνολογίες που αποτέλεσαν τα πρώτα βήματα στις σύγχρονες επικοινωνίες του σήμερα.

Οι μαθητές της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια υπέροχη περιπέτεια! Πάρτε τα παιδιά σας και ελάτε, πείτε το στους φίλους σας και στα δικά τους παιδιά, χρειαζόμαστε πολλά χέρια για να σωθούμε από τον δράκο! 

Μαζί του θα είναι η  θα είναι η Κοιν.Σ.Επ. Τέχνης Ροή

Η ομιλία είναι ανοικτή στο κοινό!

Δηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας στον σύνδεσμο: https://forms.gle/Cx32MvkXGf7kBGua7 

Στο τέλος της εκδήλωσης θα κληρωθούν δυο αναμνηστικά δώρα στα παιδιά, για συμμετοχή σας στην κλήρωση είναι απαραίτητη η εγγραφή! 

Κατόπιν αιτήματος, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου διοργανώνει εκδηλώσεις και δράσεις που ανοίγουν τις πόρτες του στο κοινό. Σας περιμένουμε τις Τετάρτες του Νοεμβρίου και του Μαΐου στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης για ένα "Δίμηνο αφιερωμένο στην τεχνολογία και στην επιστήμη”, με την υποστήριξη των Δήμος Τρίπολης, ΤΕΕ - Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.