Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

“Πυρσοί, δράκοι και ηλεκτρόνια: Μια διαδραστική περιπέτεια στις Τηλεπικοινωνίες για μαθητές 10-14 ετών”

Ομιλία στην Τρίπολη 

Στο πλαίσιο της δράσης "Δίμηνο αφιερωμένο στην Επιστήμη και την Τεχνολογία", που διοργανώνει το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημιου Πελοποννήσου, η Κοιν.Σ.Επ Τέχνης Ροή συμμετέχει στο βιωματικό εργαστήριο με τίτλο "Πυρσοί, δράκοι και ηλεκτρόνια: Μια διαδραστική περιπέτεια στις Τηλεπικοινωνίες", την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στις 19:00, στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης. 

Ο κ. Μιχάλης Μπατιστάτος, Μέλος Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου  Πελοποννήσου, με τη συνδρομή φοιτητών του Τμήματος και με την υποστήριξη της Κοιν.Σ.Επ. Τέχνης Ροή, θα ταξιδέψει τους μαθητές πίσω στον χρόνο, εξηγώντας βασικές μορφές επικοινωνίας και θα τους δώσει την ευκαιρία να βιώσουν ενεργά, με κατασκευές και παιχνίδια, τεχνολογίες που αποτέλεσαν τα πρώτα βήματα στις σύγχρονες επικοινωνίες.

Η ομιλία είναι ανοικτή στο κοινό και απευθύνεται κυρίως σε παιδιά 10-14 ετών.

Στο τέλος της ομιλίας θα κληρωθούν δύο αναμνηστικά δώρα στα παιδιά.

Κατόπιν αιτήματος, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Δήλωση συμμετοχής στον σύνδεσμο: https://forms.gle/Cx32MvkXGf7kBGua7

Ενημέρωση για το πρόγραμμα ομιλιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου:  https://dit.uop.gr/images/events/dit-omilies-november-2022.jpg

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.