Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Δράση ευαισθητοποίησης για την κακοποίηση ανηλίκων

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 10 π.μ.- 2 μ.μ. στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Δήμου Τρίπολης.

Με αφορμή την 20ή Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού, η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και η Επιτελική/ Συντονιστική Δομή Κοινωνικής Ένταξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα : «ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ, ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

Η δράση ευαισθητοποίησης σχετικά με την κακοποίηση ανηλίκων θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 10 π.μ.- 2 μ.μ. στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Δήμου Τρίπολης.

Η εν λόγω εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί με τη συνδρομή εξειδικευμένων εισηγητών- ομιλητών έχει στόχο την πρόληψη και ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας αλλά και του ευρύτερου κοινού σχετικά με τα σημάδια και τις συνέπειες της κακοποίησης παιδιών προκειμένου να προλαμβάνονται και να αντιμετωπίζονται τέτοιους είδους περιστατικά.

Σε περίπτωση αδυναμίας δια ζώσης παρουσίας οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την Ημερίδα διαδικτυακά μέσω του συνδέσμου που διατίθεται παρακάτω:  https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_kZOtDzz0REK5AvwAYe335w 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.