Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Εκδήλωση προς τιμήν των Φαλαισιωτών καλλιτεχνών (pics)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου/ ΕΠΣΦΑ

Ανακοίνωση της Ένωσης Πατριωτικών Σωματείων Φαλαισιωτών Αρκαδίας

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, στο πολιτιστικό κέντρο Μελίνα Μερκούρη του Δήμου Αθηνών, η Ένωση Πατριωτικών Σωματείων Φαλαισιωτών Αρκαδίας (Ε.Π.Σ.Φ.Α.) σε συνεργασία με το σύλλογο Λεπτινιωτών “Η Λεπτινιώτικη Ρούγα” πραγματοποίησε εκδήλωση για να προβάλει και να τιμήσει τους  Φαλαισιώτες καλλιτέχνες και συγγραφείς.  

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και παρουσίασαν τα έργα τους περισσότεροι από 35 καλλιτέχνες και συγγραφείς από το σύνολο των χωριών της Φαλαισίας.

Τίμησαν την εκδήλωση  με την παρουσία τους οι κ.κ.

Φουσέκης Γιάννης τ. δήμαρχος Φαλαισίας,Τσίχλης Σταύρος, ιατρός  και υποψήφιος δήμαρχος Μεγαλόπολης, Δαλιάνη Φωτεινή, περιφερειακή σύμβουλος Αττικής (από το Άστρος Κυνουρίας), εκπρόσωπος από την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος, Βυτινάρου Άννα, πρόεδρος του συλλόγου Αρκάδων Χαλανδρίου και από τους συλλόγους του Ίσαρη, Κάτω Καρυών, Καστανοχώρι, Παραδείσια, Εκκλησούλα, Χράνους,  Μακρισιωτών , Λυκιωτών , το Παράσιο Πάρκο και από το σύλλογο των φίλων του Αρχαίου Θέατρου Μεγαλόπολης.

Την εκδήλωση συντόνισε η κ. Μαίρη Κολοβού, Πρόεδρος της «Λεπτινιώτικης Ρούγας». Χαιρετισμός απεύθυναν οι κ.κ. Μπένος Παναγιώτης – Πρόεδρος ΕΠΣΦΑ -, Φουσέκης Γιάννης, Τσίχλης Σταύρος, Δαλιάνη Φωτεινή και  Βυτινάρου Άννα. 

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν τους συγγραφείς και καλλιτέχνες της Φαλαισίας. 

(Δ.Τ.)

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.