Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ακύρωση ορειβατικών πεζοποριών στο Μαίναλο

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Λόγω των καιρικών συνθηκών

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, Παγκόσμια  Ημέρα  Βουνού, είχαν  προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν δύο ορειβατικές  πεζοπορίες στο Μαίναλο.  H πρώτη από τα Mανταίικα μέχρι το  Χρυσοβίτσι και η δεύτερη από το Λιμποβίσι μέχρι το Xρυσοβίτσι, πάνω στα μονοπάτια που έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων  [ΣΑΟΟ], μέλη του οποίου  επρόκειτο να οδηγήσουν  τους πεζοπόρους - ορειβάτες στις πανέμορφες αυτές διαδρομές.

 Δυστυχώς, όμως, λόγω των δυσμενών  καιρικών συνθηκών που θα επικρατούν στην περιοχή την Κυριακή,  οι συγκεκριμένες πορείες δεν θα πραγματοποιηθούν για λόγους ασφαλείας.   

 Ωστόσο, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τους Συλλόγους και τους μεμονωμένους πεζοπόρους - ορειβάτες   για το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στις πορείες αυτές και ανανεώνουμε το ραντεβού μαζί τους για την επόμενη φορά.    

 Η εκδήλωση στο χώρο του Mουσείου  Δασικής  Iστορίας  Χρυσοβιτσίου  θα πραγματοποιηθεί κανονικά. 

 Σας περιμένουμε, λοιπόν,  από τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής για να ξεναγηθούμε στο Moυσείο,  να διασκεδάσουμε με μουσική και να γευθούμε εκλεκτά παραδοσιακά εδέσματα.

 Οι διοργανωτές

 ΝΕTWORK VMV - Στέκι του  Mωριά. 

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.