Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Κοπή πίτας στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης (pics-vd)

Ευχές για μια νέα χρονιά με υγεία και πολλές όμορφες εκδηλώσεις.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το ΚΑΠΗ του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης, το απόγευμα της Πέμπτης 26 Ιανουαρίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα νέα εντευκτήρια του ΚΑΠΗ με την παρουσία μεταξύ άλλων τoυ Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, του προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ του Δήμου Τρίπολης Κούρου Ηλία, της υπεύθυνης του ΚΑΠΗ κας. Γιούλας Αναστασιάδη, το Aντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Δίκαιης Μετάβασης (Μεγαλόπολη) και ΣΔΙΤ Απορριμμάτων κ. Χρήστου Λαμπρόπουλου, του περιφερειακού συμβούλου κ. Βαγγέλη Γιαννακούρα, του πρώην δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου κ. Γιάννη Σμυρνιώτη, του κ. Δημήτρη Βόσνου, του κ. Νίκου Ντανούλη, εκπροσώπου του συλλόγου ΑμέΑ Αρκαδίας, του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος κ. Γιώργου Λαγού και της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης κας Γεωργίας Παναγοπούλου.

Παρόντες επίσης ήταν ο Πρόεδρος της ΔΕΠΕ Γιώργος Σπηλιόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμος Σωτηρόπουλος, Δημήτρης Κοσκινάς,  Σωτήρης Παπαδημητρίου, Στέφανος Χατζόπουλος (Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΤ), Βασίλης Αλεξάκης, η Κατερίνα Μητσιοπούλου και ο Νίκος Γιαννακόπουλος και φυσικά πολλά μέλη του ΚΑΠΗ.

Όλοι εξέφρασαν τις πιο θερμές ευχές τους στα μέλη του ΚΑΠΗ για μια νέα χρονιά με υγεία και πολλές όμορφες εκδηλώσεις.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.