Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο χορός των Φαλαισιωτών Αρκαδίας

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Η προσέλευση στο κάλεσμά μας ήταν τεράστια, αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Αναλυτικά το περιεχόμενό της:

-Την Κυριακή 29-1-2023 η Ένωση Πατριωτικών Σωματείων Φαλαισιωτών Αρκαδίας, στο κέντρο «ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ», Πατησίων 208 στην Αθήνα, πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτας για την καινούργια χρονιά. Ακολούθησε χορός και γλέντι με τους Αρκάδες μουσικούς ΜΠΑΜΠΗ ΤΣΕΡΤΟ και ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ με την ορχήστρα τους. 

-Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο παπα-Γιάννης Πριλίγκος από το Μακρύσι Μεγαλόπολης, γνωστός και στις μουσικές του επιδόσεις, μας έπαιξε με την φλογέρα του και τραγούδησε, αξιοποιώντας την Φαλαισιώτικη μας παράδοση.

-Ο Γιώργης Κουλουράς, μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΦΑ καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και παρουσίασε τους προσκεκλημένους.

-Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΠΣΦΑ, Μπένος Παναγιώτης στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε όλοι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία, αγάπη, προκοπή για κάθε οικογένεια, προκοπή στον τόπο μας την Φαλαισία την πατρίδα μας. 

Έκανε σύντομο απολογισμό και επιβεβαίωσε τη θέληση όλου του Δ.Σ. για διεκδίκηση και λύση των προβλημάτων της Φαλαισίας. Μιας Φαλαισίας της προόδου και όχι της αφάνειας και του μαρασμού. 

-Παρευρέθησαν και χαιρέτισαν: Ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Παπαηλιού Γιώργης, ο δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Χριστογιαννόπουλος Αθανάσιος, ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Αντιπολίτευσης του δήμου κ. Μιχόπουλος Κώστας, ο αντιδήμαρχος κ. Σιέμπος Δημήτρης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κυριακόπουλος Αντώνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κούτρης Αθανάσιος, κ. Σμυρνής, κ. Κακαβάς, κ. Γιώτης, κ. Χίνης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Σταύρος Τσίχλης επίσης ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας και υποψήφιος βουλευτής κ. Στάικος Χρήστος, η υποψήφια και τέως βουλευτής κ. Κατριβάνου Βασιλική.

Λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, έστειλαν τις ευχές τους οι: κ. Βλάσης Κωνσταντίνος, βουλευτής Αρκαδίας, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Αρκαδίας κ. Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας και ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας κ. Λαμπρόπουλος. 

Από την Παναρκαδική Ομοσπονδία παρευρέθηκαν: η κ. Διαμαντοπούλου Χρυσούλα, η κ. Λάμπου Αθανασία, ο κ. Τσουτσουβάς Χρήστος, η κ. Ουρανία Αναγνωστοπούλου, πρόεδρος του συλλόγου Τριπολιτών Αθήνας, ο κ. Παντούλης Αλέξανδρος, πρόεδρος του συλλόγου φίλων του αρχαίου θεάτρου Μεγαλόπολης, η κ. Παπαγιάννη Ελένη, γενική γραμματέας της Πανγορτυνιακής Ένωσης, ο κ. Κώστας Πριλίγκος, πρόεδρος του συλλόγου Αρκάδων Ηλιούπολης, η κ. Άννα Βυτινάρου, πρόεδρος του συλλόγου Αρκάδων Χαλανδρίου Αττικής, ο κ. Νίκος Ατζινάς, πρόεδρος του συλλόγου Αρκάδων Ηλιούπολης. 

-Στη συνέχεια άρχισε το χορευτικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον Μπάμπη Τσέρτο, τη Νάντια Καραγιάννη και την Ντένια Κουρούση.

-Το κέφι κορυφώθηκε μέχρι αργά το βράδυ. 

-Η προσέλευση στο κάλεσμά μας ήταν τεράστια, ο αριθμός ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Σε λίγο οι αθηναϊκές αίθουσες θα είναι μικρές για την ΕΠΣΦΑ. 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Σας ευχαριστούμε όλους

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.