Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας Πελοποννησίων για τον Θ. Κολοκοτρώνη

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Τρίπτυχη δράση, μνήμης, στοχασμού και απόδοσης τιμής στον στρατηγό του αγώνα. 

Εκ μέρους όλων των μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πελοποννησίων, καλείστε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας μας που είναι αφιερωμένες στη μνήμη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και να αποδώσουμε, όλοι μαζί, την δέουσα τιμή. 

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 διοργανώνουμε για δεύτερη χρονιά , τρίπτυχη δράση, μνήμης, στοχασμού και απόδοσης τιμής στον στρατηγό του αγώνα. 

Το πρόγραμμα της ημέρας έχει διαμορφωθεί ως εξής:

ΑΘΗΝΑ,ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ Θ.ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΟΔΟΥ ΑΙΟΛΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
Πέρας προσέλευσης 10.45 π.μ.

ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΝ ΕΦΙΠΠΟ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ.
Πέρας προσέλευσης στο μνημείο 11.45π.μ.

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΥΤΣΗ

Ομιλία Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μάνης κ.κ. Χρυσόστομου με θέμα «Η βαθιά πίστη του Κολοκοτρώνη στο Θεό». Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν καλλιτεχνικά η χορωδία και το χορευτικό του Συλλόγου Πελοποννησίων Ελευσίνας .
Πέρας εκδηλώσεως 13.30 μ.μ.

Στην εκδήλωση, που οργανώνεται από την Ομοσπονδία μας, θα συμμετάσχουν όσοι σύλλογοι και φορείς επιθυμούν, προκειμένου όλοι οι Πελοποννήσιοι και όλοι οι Έλληνες να τιμήσουμε ενωμένοι και αγαπημένοι, την μνήμη του Γέρου του Μωριά.

Οι εκδηλώσεις μας τελούν υπό την Αιγίδα της Περιφέρεις Αττικής και προσωπικώς του Περιφερειάρχη κυρίου Γεωργίου Πατούλη και έχουν την οργανωτική υποστήριξη του Φιλολογικού Συλλόγου «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ», δια του Προέδρου του, καθηγητή Βασιλείου Κωνσταντινόπουλου.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.