Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Καρούντζου στον Arcadia938: Όλα όσα θα γίνουν στον Δ. Τρίπολης τις Απόκριες

Για τριήμερο φεστιβάλ έκανε μεταξύ άλλων λόγο η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού. Τι απάντησε στον Νίκο Φλώρο (ηχητ.)

Προσκεκλημένη της εκπομπής "Έι εσείς οι απέξω" και του Γιώργου Ηλιόπουλου ήταν το μεσημέρι της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου 2023 η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Τρίπολης κα. Ελένη Καρούντζου.

Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσαν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για την Αποκριά, ο εφετινός εορτασμός της οποίας ξεκινά την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου. Οπως ανακοίνωσε η κα. Καρούντζου στον arcadia938 το μεσημέρι της ημέρας η πόλη θα μεταβληθεί σε απέραντο... ψητοπωλείο με τις λιχουδιές της ημέρας να ντύνονται μουσικά με παραδοσιακά τραγούδια διασκευασμένα με μοντέρνο τρόπο από τη Rosa Banda

Το αποκριάτικο φεστιβάλ του Δήμου Τρίπολης θα κορυφωθεί την τελευταία Κυριακή 26 Φεβρουαρίου όπου για πρώτη φορά η πόλη θα φιλοξενήσει το "Tripoli in colour", που θ' αποτελεί μία "μείξη" καρναβαλικής παρέλασης και πάρτι, με παρουσιαστή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη. Την επόμενη ημέρα, Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023 είναι προγραμματισμένο να γίνει το παραδοσιακό γλέντι στην Αγία Τριάδα Σεχίου.

Ακόμη η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού απάντησε μέσω του arcadia938 σε όλα όσα ανέφερε σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο γνωστός Τριπολίτης καλλιτέχνης Νίκος Φλώρος

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της κας. Καρούντζου...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.