Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

2o Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης (pics, vid)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

 Για δεύτερη φορά, διοργανώνεται φέτος, στις 11 και 12 Μαρτίου 2023, αγώνας κλασσικών οχημάτων στην Αρκαδική πρωτεύουσα

Πρόκειται γι' αγώνα "ακρίβειας", που έχει ως επίκεντρο το Δήμο Τρίπολης και τις όμορες περιοχές του. Η διήμερη εκδήλωση περιλαμβάνει συνολικά 220 χιλιόμετρα, με 10 Ειδικές Δοκιμασίες Ακρίβειας. 

Οι διαδρομές καλύπτουν τμήματα της ορεινής Αργολίδας και Αρκαδίας και περιλαμβάνονται οι παραδοσιακές κοινότητες Αχλαδοκάμπου, Πιάνας, Βλαχοκερασιάς, Χρυσοβιτσίου, Μάναρη, και πολλές άλλες. Αφετηρία, ο χώρος του Κεφαλαρίου, στο Αργος, όπου ξεκίνησε το Α’ σκέλος, το Σάββατο 11 Μαρτίου στις 14:00.

Το Α’ σκέλος ολοκληρώθηκε, χθες, στις 18:30 στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη και αφού οι αγωνιζόμενοι είχαν διανύσει 105 χλμ και είχαν εκτελέσει 5 ΕΔΑ. Το πρωί της Κυριακής δόθηκε η εκκίνηση του Β’ σκέλους, στις 10:00. Ο τερματισμός πραγματοποιήθηκε στη Βυτίνα, όπου και ακολούθησε γεύμα και η τελετή απονομής, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που προέρχονται από τον επίσημο λογαριασμό του Δημάρχου Τρίπολης στο facebook.

Να σημειώσουμε πως όλα τα οχήματα έφεραν σήμα πένθους, λόγω του σιδηροδρομικού, πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.