Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Κοπή πίτας για το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ (pics)

Με τη σκέψη στα θύματα των Τεμπών έκοψε την πίτα του το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ- Υπάλληλοι της χρονιάς οι θεραπευτές του Κέντρου

Τηρώντας ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών ξεκίνησε η λιτή και σεμνή εκδήλωση κοπής πίτας του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ της Τρίπολης η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9/3/2023 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων  ΜΗΤΙΣ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε στους εργαζόμενους η επίσημη έρευνα της ICAP για την αναγνωρισιμότητα του Κέντρου αλλά και για την ικανοποίηση των πελατών από τις παρεχόμενες υπηρεσίες ( ιατρικές, νοσηλευτικές, διοικητικές κ.α. ). Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ έχει υψηλή αναγνωρισιμότητα στον ιατρικό κόσμο ενώ οι υπηρεσίες που προσφέρει, σύμφωνα πάντα  με την έρευνα,  είναι εξαιρετικές. 

Η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη μετά την κοπή της πίτας ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό για τα θεαματικά αποτελέσματα της έρευνας τονίζοντας ότι οφείλονται στην ομαδική προσπάθεια που γίνεται από όλα τα Τμήματα. Παράλληλα δήλωσε ότι το 2023 ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και ευχήθηκε η ανοδική πορεία του Κέντρου να συνεχιστεί και να διατηρηθεί καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς που διανύουμε.

Στη συνέχεια ανακοινώθηκε η υπάλληλος της χρονιάς για το 2022 η οποία ήταν η Προϊσταμένη του Θεραπευτικού Τμήματος φυσικοθεραπεύτρια κ. Ζωή Σινάνη η οποία εκτός από τον έπαινο παρέλαβε και το ποσό των 150 ευρώ. Στο πρόσωπό της βραβεύτηκε ολόκληρη η ομάδα των θεραπευτών του Κέντρου  η οποία κατέβαλε συγκινητική προσπάθεια για να καλύψει τις αυξημένες υποχρεώσεις του Τμήματος και μάλιστα με θετικά αποτελέσματα. Τη βράβευση στην υπάλληλο της χρονιάς έκανε η Πρόεδρος του Κέντρου κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με δύο ακόμα ειδικές βραβεύσεις που αποφάσισε για φέτος η Διοίκηση του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ. Στην πρώτη βραβεύτηκε η Διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Μαρία Κραμποβίτη ( πήρε έπαινο και 150 ευρώ ) από τον Αντιπρόεδρο του Κέντρου Γιατρό - Νευρολόγο κ. Παναγιώτη Βρέντα  ενώ στη δεύτερη βραβεύτηκε η φροντίστρια κ. Περσεφόνη Ντουραντώνη ( πήρε έπαινο και 150 ευρώ ) από την Πρόεδρο του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη. Αυτές οι ειδικές βραβεύσεις είχαν σχέση με το ήθος, την εργατικότητα αλλά και τη γενικότερη συμπεριφορά των δύο υπαλλήλων μέσα στο Κέντρο.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τρεις κληρώσεις για τον τυχερό του φλουριού (  200 ευρώ πήρε η ρεφλεξολόγος - γυμνάστρια κ.Βάσω Αθανασοπούλου ), για τον τυχερό θεραπευτή (  200 ευρώ πήρε ο φυσικοθεραπευτής κ.Ευθύμιος Σινάνης ) και στο τέλος έγινε κλήρωση για τα 20 δώρα ( τα πήραν 20 υπάλληλοι του Κέντρου ) που είχαν παραχωρήσει ειδικά για τη γιορτή της πίτας συνεργαζόμενες εταιρείες και προμηθευτές του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

Μέσα σε ένα κλίμα που σαφώς ήταν επηρεασμένο από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών όλοι οι εργαζόμενοι απόλαυσαν ένα γευστικό γεύμα που είχε επιμεληθεί το Τμήμα Σίτισης του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ενώ σε όλο το προσωπικό δόθηκε και ένα κομμάτι βασιλόπιτα μαζί με τις ευχές της Διοίκησης για μια καλή και δημιουργική χρονιά.

(Δ.Τ.)

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.