Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τρίπολη: Έναρξη του 53ου συνεδρίου της Ε.Σ.Ε.Τ. (pics, vid)

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Ξεκίνησε απόψε- Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2023- στην Τρίπολη το τριήμερο συνέδριο της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου

Το συνέδριο πραγματοποιείται στον πρώτο όροφο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης, αλλά το σχετικό πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις και σε άλλα σημεία της Αρκαδίας.

Κατά την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου, χαιρετισμό απηύθυναν ο Γ.Γ. Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, κ. Γαλαμάτης, ο Βουλευτής Αρκαδίας, Γιώργος Παπαηλιού, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, οι κ.κ. Δήμαρχοι Τρίπολης, Γορτυνίας, Μεγαλόπολης, Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ. Κατσής και ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου Κωνσταντίνος Μαρινάκος. Τη διαδικασία ολοκλήρωσε, με την τοποθέτησή του, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε.Τ., Γιώργος Κουλουράς. Παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων,  ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Γιάννης Τρουπής και ο Πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος.

Μέσω επιστολής, χαιρέτισε την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου ο Βουλευτής Αρκαδίας, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ενώ ο ιερέας, κ. Παναγιώτης Δημητρακόπουλος, μετέφερε τον χαιρετισμό του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας, κ. Αλεξάνδρου.

Tα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής είναι οι: Γιώργος Κουλουράς, Πολιτικός Επιστήμονας, Δημοσιογράφος,  Πρόεδρος Ε.Σ.Ε.Τ., Ελένη Τράκα, Φιλόλογος, Δημοσιογράφος, Γραμματέας Ε.Σ.Ε.Τ., Βάλια Αμπατζή, Δημοσιογράφος, Σύμβουλος Επικοινωνίας, Εύα Γαλανιάδη, Ιστορικός, Δημοσιογράφος, Γιώργος Κουκουλιάτας, Δημοσιογράφος Μέλος Δ.Σ. ΕΣΕΤ 

Δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα του συνεδρίου

Ένα μικρό απόσπασμα από την ομιλία του Δημάρχου Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη:

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.