Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Διάκριση σε διαγωνισμό για τα Δημοτικά Σχολεία Βυτίνας- Τροπαίων

Φωτογραφία: Δελτίο τύπου

Στον Πανελλήνιο τελικό του Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής οι ομάδες των Δημοτικών Σχολείων Βυτίνας και Τροπαίων

Περηφάνεια μόνο για τις μαθητικές ομάδες ρομποτικής των Δημοτικών Σχολείων Βυτίνας και Τροπαίων που μας προσέφεραν διακρίσεις και συγκίνηση για ακόμη μια φορά. 

Συγκεκριμένα, σήμερα, στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Πελοποννήσου στην Εκπαιδευτική Ρομποτική που πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα, οι δύο ομάδες του Δημοτικού Σχολείου Τροπαίων κατέκτησαν την 1η και 2η θέση και η μαθητική ομάδα του εργαστηρίου ρομποτικής του Δημοτικού Σχολείου Βυτίνας Vytina Robotics με το έργο "Smart Vytina" διαγωνίστηκε επίσης. ΌΛΕΣ προκρίθηκαν στον Πανελλήνιο τελικό που θα διεξαχθεί στις 26 Μαρτίου 2023 στην Αθήνα!  

Ίσως δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη την σπουδαιότητα του έργου των Δασκάλων-Προπονητών κ. Μαρίνου Κατσικερού και κ. Γιάννη Καρούντζου καθώς και τα σημαντικά οφέλη που θα έχουν οι αλλεπάλληλες διακρίσεις στην εκπαιδευτική και πνευματική εξέλιξη των παιδιών μας. 

Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες και τους μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς! Ο Δήμος Γορτυνίας και ο Δήμαρχος Ευστάθιος Κούλης θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό σας.  

Καλή Τύχη στον τελικό της Αθήνας!  

(Δ.Τ.)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.