Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο νηπιαγωγείο "Η Ζωοδόχος Πηγή" (pics)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Η ανακοίνωση της διεύθυνσης του νηπιαγωγείου

Με τις ευλογίες της Μητροπόλεως μας & του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρου, αλλά και τις ευχές του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Τεγέας κ. Θεόκλητου Ντούλια πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά με ιδιαίτερη χαρά , συγκίνηση και υπερηφάνεια από τα φιλοξενούμενα παιδιά του Νηπιαγωγείου της ΙΜΜ&Κ « Η Ζωοδόχος Πηγή» η γιορτή για την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας της 25ης  Μαρτίου 1821.

Γιορτάζει η Παναγιά Γιορτάζει και η Πατρίδα φώναξαν δυνατά! 

Μας ταξίδεψαν στα χρόνια του 1821 από το κρυφό σχολείο, στην γέννηση του εθνικού μας ύμνου από τον Διονύσιο Σολωμό και τέλος στην ηρωική έξοδο του Μεσολογγίου. 

Κλείνοντας την εκδήλωση ο Αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ιδρύματος κ. Βαλασόπουλος Παναγιώτης ευχαρίστησε τους γονείς για την τιμητική εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα έτη στις δομές μας , αλλά και το προσωπικό,  ευχόμενος Χρόνια Πολλά σε όλους.   

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.