Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τρίπολη: 200 συμμετοχές στον αγώνα δρόμου "Γρηγόρης Λαμπράκης"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή, 14 Μαϊου 2023, για 5η φορά

Η ανακοίνωση των διοργανωτών

Αύριο Κυριακή στην Τρίπολη 14 ΜΑΗ η Επιτροπή Ειρήνης Αρκαδίας με τη συνεργασία Ορειβατικών και Δρομικών Συλλόγων πραγματοποιούν τον 5ο Αγώνα Δρόμου Ειρήνης   Γρηγόρης Λαμπράκης 21χλμ. Η συμμετοχή έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο αφού πάνω από 200 δρομείς έχουν δηλώσει συμμετοχή και αναμένεται να σταθούν  στη  γραμμή της εκκίνησης. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και παιδικός αγώνας δρόμου 1000μέτρων. Στις εκδηλώσεις θα παραβρεθεί και ο αντιπρόεδρος της Ε.Ε.Δ.Υ.Ε. Γιώργος Λαμπράκης και ο γιος του Γρηγόρης. Τον αγώνα θα υποστηρίξουν δεκάδες εθελοντές και μαθητές που θα επανδρώσουν τους σταθμούς τροφοδοσίας αλλά και την δρομολόγηση των συμμετεχόντων σε όλο το μήκος της διαδρομής.

Χρήσιμες πληροφορίες την παραμονή και τη μέρα του αγώνα..

Διανομή Αριθμών συμμετοχής: Σάββατο (παραμονή) 7-9μμ στην πλατεία Άρεως. Κυριακή 11-1μμ & 3- 5μμ στον ίδιο χώρο.

Αναχώρηση Λεωφορείων για το χώρο εκκίνησης στις 5μμ από τη στάση λεωφορείων στην πλατεία Άρεως.

Υ.Γ.1 Καλούμε τους δρομείς από Τρίπολη να παραλάβουν από το Σάββατο19:00- 21:00  και την Κυριακή 11:00-13:00 τους αριθμούς τους..

Υ.Γ.2 Σε όλους τους εμπλεκόμενους του αγώνα (δρομείς - εθελοντές) θα δοθεί δωρεάν συλλεκτικό τεύχος του περιοδικού "Δρόμοι της Ειρήνης¨ με αποσπάσματα από το προσωπικό ημερολόγιο του Γρηγόρη Λαμπράκη.

Υ.Γ.3 Το 1000αρι για τους μικρούς φίλους της Ειρήνης θα ξεκινήσει  στις 6:30μμ στην πλατεία Άρεως. Εννοείτε ότι και δω η προμήθεια των αριθμών πρέπει να γίνει έγκαιρα...

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.