Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

TEDx Klonatzidika: Οι δηλώσεις του Δημάρχου Τρίπολης (vid)

Φωτογραφία: tripolis.gr

Το πρώτο TEDxKlonatzidika είναι γεγονός στην Τρίπολη.

Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν την Κυριακή 28/5/2023 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, παρουσία του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Τζιούμης υπογράμμισε ότι οι πρώτες επαφές, ανάμεσα στους διοργανωτές και τον Δήμο Τρίπολης, έγιναν πριν από περίπου έξι μήνες.

«Από την πρώτη στιγμή, θεωρήσαμε ότι είναι μια σπουδαία διοργάνωση και στηρίξαμε το project. Τα νέα παιδιά, επιστήμονες από την πόλη μας, που ανέλαβαν τη διοργάνωση, εργάστηκαν με επαγγελματισμό που δεν τον έχουμε συνηθίσει. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι διότι βλέπουμε ότι το TEDxKlonatzidika αγκαλιάζουν οι νέοι άνθρωποι. Εμείς, ως Δήμος, θέλουμε να στηρίζουμε τους νέους ανθρώπους, να είμαστε δίπλα τους με τις δυνατότητες που έχουμε κάθε φορά. Ελπίζουμε να επαναληφθεί και τα επόμενα χρόνια.»

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.