Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Mε τον Πρίγκιπα Αλβέρτο άρχισε στην Ελαφόνησο το 6ο Συμπόσιο για την οικολογική βιωσιμότητα

Την Δευτέρα 29 Μαΐου άρχισε στην Ελαφόνησο το 6ο συμπόσιο για την οικολογική βιωσιμότητα, που διοργανώνει η ομάδα του Elafonisos Eco. Θα έχει διάρκεια μια εβδομάδα, με περισσότερους από 30 ομιλητές και πάνω από 100 προσκεκλημένους, από 12 διαφορετικές χώρες.

Επίτιμος καλεσμένος για την έναρξη της εκδήλωσης αυτής, είναι ο πρίγκιπας Αλβέρτο Β’ του Μονακό, ο οποίος έχει τιμηθεί με πολυάριθμα βραβεία για οργανισμούς για την συμβολή του και τις ενέργειες του υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος. 

Οι δράσεις που θα αναπτυχθούν έχουν ένα σκοπό, να καθορίσουν το μέλλον για την προστασία του περιβάλλοντος. 

Παράλληλα θα υπάρχουν γαστρονομικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες με βάση το λεοντόψαρο (lionfish). 

 Στο χώρο του ξενοδοχείου θα παρευρίσκονται και διάφοροι χορηγοί, οι οποίοι υποστηρίζουν την οικολογική βιωσιμότητα, όπως Mastiqua, My Crown, Puro coffee, κ.α.

Το συμπόσιο πραγματοποιείται για 6η συνεχόμενη χρόνια στο νησί και για φέτος έχει επιλεχτεί ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελαφονήσου το Elafonisos Resort. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους καθώς υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης διαδικτυακά live στο youtube, στο κανάλι του Elafonisos Eco.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.