Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Προβολές του 9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου για σχολικές ομάδες

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Σε Μουσεία του ΠΙΟΠ στην Πελοπόννησο.

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (25/10-5/11/2023), προγραμματίζει προβολές επιλεγμένων εκπαιδευτικών ντοκιμαντέρ, με ελεύθερη είσοδο, για σχολικές ομάδες Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη και στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Οι προβολές των ντοκιμαντέρ θα πραγματοποιηθούν, από τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 (εκτός Τρίτης 1/11), ώρες 10:00-14:00, στις αίθουσες πολλαπλών χρήσεων των Μουσείων, μετά από επιλογή των σχολείων. Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας η κάθε προβολή θα αφορά τμήματα με ανώτατο όριο τους 30 μαθητές.

Για δηλώσεις συμμετοχής είναι απαραίτητη η τηλεφωνική προσυνεννόηση με τα Μουσεία και στη συνέχεια η συμπλήρωση και αποστολή γραπτής αίτησης προς το ΠΙΟΠ μέσω email, στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για να δείτε αναλυτικά τους τίτλους και τις περιλήψεις των ντοκιμαντέρ, πατήστε εδώ

Για τη δήλωση συμμέτοχης, πατήστε εδώ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.