Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Η "Ευτοπία" εγκαινιάζει το νέο της "σπίτι" δημιουργίας!

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Ευκαιρία, για όσους παραστούν την Κυριακή, για μια πρώτη γνωριμία με τα νέα εργαστήρια...

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του νέου χώρου της Ευτοπίας, της νέας χρονιάς και παρουσίαση των νέων μας εργαστηρίων στις 29 Οκτωβρίου, Κυριακή, στις 7:30 το βράδυ! στο ισόγειο του μεγάρου Βοσυνιώτη 28ης Οκτωβρίου και στον αριθμό 19!!!

Φέτος θα λειτουργήσουν τα ακόλουθα εργαστήρια στον χώρο της "Ευτοπίας":

Τα Εργαστήρια Θεάτρου

1) Θεατρικό παιχνίδι, Απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, Δημοτικού και ενηλίκους (ειδικά για επαγγελματίες στην εκπαίδευση)
2) Θεατρικός αυτοσχεδιασμός (για εφήβους)
3) Σωματικό θέατρο (για εφήβους-ενήλικες)
4) Θέατρο του καταπιεσμένου (για εφήβους-ενήλικες)
*Τα εργαστήρια επιμελείται ο Κωνσταντίνος Δουζένης, απόφοιτος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών (τομέας Υποκριτικής) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Καλών τεχνών στο Ναύπλιο) Performer, θεατροπαιδαγωγός κι εμψυχωτής.
5) Παιδική γιόγκα με παραμύθια και ιστορίες με ζώα (zooga)
6) Δραματοθεραπεία ενηλίκων
7) Θεατρική Ομάδα ενηλίκων
*Επιστημονική Υπεύθυνη των εργαστηρίων είναι η Αντιόπη Μαργιά, απόφοιτος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών (τομέας Θεατρολογίας) του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Καλών τεχνών στο Ναύπλιο), εμψυχώτρια Θεάτρου - θεατρικού παιχνιδιού, υπεύθυνη συντονισμού βιωματικών σεμιναρίων και εμψύχωσης ομάδων, σκηνοθεσία θεατρικών έργων και διοργάνωση θεατρικών δρωμένων.

Τα Εργαστήρια Ζωγραφικής
Για ενηλίκους και παιδιά
Τα εργαστήρια επιμελείται η Τζωρτζίνα Κωστοπούλου. Με σπουδές στην ζωγραφική στην  Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας με καθηγητές τους Δημήτρη Μυταρά και Νίκο Κεσσανλή
Επίσης πτυχίο Θεωρητικών σπουδών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, στην Ιστορία της Τέχνης, Ρυθμολογία, Ψυχολογία- Παιδαγωγικά, Φιλοσοφία της Τέχνης.

Εγγραφές: 
καθημερινά 7-9 μ.μ
στα εντευκτήρια μας
28ης Οκτωβρίου 19 και Νικηταρά γωνία, μέγαρο Βοσυνιώτη (ισόγειο)
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 698 208 6806.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.