Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τριήμερη χριστουγεννιάτικη εκδρομή με το Κ.Α.Π.Η. Τρίπολης

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Με προορισμό Τρίκαλα – Ελάτη- Μύλο Ξωτικών – Μετέωρα.

Το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης διοργανώνει για τα μέλη του  Κ.Α.Π.Η 3ήμερη εκδρομή στις 19-21 Δεκεμβρίου 2023, στα Τρίκαλα – Ελάτη- Μύλο Ξωτικών – Μετέωρα.

Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνει:

1η ημέρα: Τρίπολη-Πύλη Τρικάλων -Ελάτη-Τρίκαλα.

2η  ημέρα :  Η ημέρα θα είναι αφιερωμένη στα πανέμορφα Τρίκαλα (πανέμορφες και γραφικές  συνοικίες Βαρούσι και Μανάβικα , το μουσείο του Τσιτσάνη ,το Κουρσούμ Τζαμί, το εμβληματικό της Ρολόι, τον πολιούχο της Άγιο Βησσαρίωνα, τον μαγευτικό Ληθαίο ποταμό! Επίσκεψη στον Μύλο των Ξωτικών, όπου όλοι θα γευτούμε την μαγεία των Χριστουγέννων-  Προαιρετική οργανωμένη διασκέδαση)

3η  ημέρα :  Καλαμπάκα-Μετέωρα-Τρίπολη  (προαιρετική επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-Μετεώρων και μανιταριών στην Καλαμπάκα- Μετέωρα- Προσκύνημα στις μονές Βαρλαάμ- Αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις, γεμάτοι με όμορφες εικόνες ).

Παρακαλούμε τα  μέλη  του Κ.Α.Π.Η. που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδρομή  για πληροφορίες και εγγραφή να απευθύνονται  στο γραφείο του Κεντρικού Κ.Α.Π.Η.-Ηρώων Πολυτεχνείου 31.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2710-243757 ή 2710-224423.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.