Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

7ο EU Roadshow: Διαδικτυακή εκδήλωση στις 22 Νοεμβρίου

Φωτογραφία: X.com

Το Ελληνικό Δίκτυο Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT διοργανώνει το 7ο EU Roadshow στις 22 Νοεμβρίου 2023 μεταξύ 10:30 και 14:30

Τιμάται το Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων, όπου στόχος του είναι η ενίσχυση ταλέντων, η βελτίωση των προσόντων και η απόκτηση νέων δεξιοτήτων.

Μετά από 6 επιτυχημένες διοργανώσεις, 12 πόλεις συνάντησης και 3 διαδικτυακές παρουσιάσεις με τη συμμετοχή δεκάδων εκπροσώπων φορέων και εκατοντάδων συμμετεχόντων πολιτών, το EU Roadshow αποτελεί τη μεγαλύτερη συνάντηση γνώσης και παροχής πληροφόρησης του Ελληνικού δικτύου Europe Direct με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Το φετινό EU Roadshow, διεξάγεται διαδικτυακά και απευθύνεται στους πολίτες των εκάστοτε περιφερειών της χώρας, προσβλέποντας στην ενεργό συμμετοχή τους στις κατά τόπους πρωτοβουλίες.

Οι θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν για το 2023 διαδικτυακά είναι οι ακόλουθες:

1. Επαγγελματική Κατάρτιση & Πράσινες Ψηφιακές Δεξιότητες

2. Οι Δεξιότητες στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης

3. “Skills to thrive”: Επαγγελματικός προσανατολισμός, EURES, Εκπαίδευση Ενηλίκων

Παρακολουθείστε live την εκδήλωση στη σελίδα: https://www.facebook.com/EURoadshow

(Δ.Τ.)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.