Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Πρόσκληση Σχολικών Μονάδων σε εκδηλώσεις του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης

Φωτογραφία: αρχείο arcadia938.gr

Πρωτοβουλία που καλό θα ήταν να βρει γόνιμο έδαφος... 

Ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης παρουσιάζει από τις 27 μέχρι τις 31 Μαρτίου 2024 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης σειρά εκδηλώσεων σχετικά με την τέχνη με θέμα "Γυναίκα, ποίηση, ζωγραφική και μουσική". 

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν έκθεση εικαστικών έργων εμπνευσμένων από την ποίηση, απαγγελίες ποιημάτων, την παρουσίαση του βιβλίου της Αγγέλας Καστρινάκη, «Μίλα, Πηνελόπη», καθώς και ένα μουσικό αφιέρωμα στον Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων αυτών ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας και τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας κ. Γαληνό προσκαλεί τις σχολικές μονάδες να επισκεφθούν με τους μαθητές τους ανά τμήματα ή ανά ομάδες την έκθεση ζωγραφικής στις 28 και 29 Μαρτίου 2024 και ώρα 11.30 έως τις 13.00. 

Οι μαθητές καλούνται επίσης να παρουσιάσουν ομαδικά ή ατομικά τις δικές τους εργασίες σχετικά με την επίδραση της τέχνης στη ζωή μας, σχετικά με την ενασχόλησή τους με την ποίηση, τη ζωγραφική και τη μουσική δημιουργώντας μια παρουσίαση ή ένα βίντεο. 

Με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση οι μαθητές θα ευαισθητοποιηθούν σχετικά με τη σημασία της τέχνης στη ζωή μας, θα εκφράσουν τα βιώματα, τα συναισθήματα και τις εμπειρίες τους, θα αυτενεργήσουν, θα αναλάβουν πρωτοβουλίες, θα αλληλεπιδράσουν και θα συνεργαστούν με τους συμμαθητές τους.

Οι σχολικές μονάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση  μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις  29/2/2024 στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: 

https://docs.google.com/forms/d/1GoG3L3Ir60kXoL8yOwWiBwGZpZWNimCVMPNiSo3yM04/viewform?edit_requested=true  

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 6947527618 και 6977442447

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.