Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τρίπολη: Έρχεται το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Η Τρίπολη θα γίνει το επίκεντρο της κωμωδίας!

Καλλιτέχνες καταξιωμένοι στον χώρο της κωμωδίας, θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους υποσχόμενοι να χαρίσουν στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες. Το κοινό της Τρίπολης και όλης της Πελοποννήσου θα απολαύσει παραστάσεις που θα εντυπωσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Πολλές διαφορετικές μορφές κωμωδίας θα παρουσιαστούν μέσα από τις δράσεις, τα κείμενα και τα σκίτσα μερικών εκ των καλύτερων κωμικών της χωράς.

Σκοπός του 40 Lads - Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης είναι μέσα από τις ποικίλες δράσεις του να καθιερωθεί ως θεσμός όχι μόνο για την πόλη, αλλά να καταστεί και σημείο αναφοράς στα καλλιτεχνικά δρώμενα όλης της Πελοποννήσου προσελκύοντας κοινό όλων των ηλικιών που θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τις σύγχρονες μορφές της ελληνικής κωμωδίας αλλά και μερικούς από τους πιο γνωστούς εκπροσώπους της.

Ο Δήμος Τρίπολης και ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης στάθηκε από την πρώτη στιγμή δίπλα σε αυτό το εγχείρημα και με την πολύτιμη βοήθεια του 19-20-21 Απριλίου η Τρίπολη θα γίνει το επίκεντρο της κωμωδίας!

Το πρόγραμμα του 2ου Φεστιβάλ :

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/4: 21:00 Στέλιος Ανατολίτης – «Κανονική Δουλειά»

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/4:

10:00 – 17:00 Έκθεση σκιτσογραφίας comics από τους Αντώνη

Βαβαγιάννης («Κουραφέλκυθρος») – Πάνο Ζάχαρη – Σπύρο Δερβενιώτη – Αλεξία Οθωναίου

19:00 & 21:30 Comedy Club 1 & 2 με τους Χρύσα Κατσαρίνη, Ανδρέα Πασπάτη, Πάρη Ρούπο, Ήρα Κατσούδα, Γιάννη Ρούσσο, Δήμητρα Νικητέα, Μάριο Δημητρόπουλο και Ειρήνη Ξυγκάκη

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/4:

11:00 – 14:00 Έκθεση σκιτσογραφίας comics από τους Αντώνη

Βαβαγιάννης («Κουραφέλκυθρος») – Πάνο Ζάχαρη – Σπύρο Δερβενιώτη – Αλεξία Οθωναίου

13:00 Ομιλία Πάνου Ζάχαρη για την πολιτική γελοιογραφία

17:30 Παναγιώτης Κούδας & Κωνσταντής Μπίτσης – «Χωρίς»

21:00 Θωμάς Ζάμπρας – «Απόφοιτος Λυκείου»

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.