Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Πελοπόννησος EXPO: Εκδήλωση με θέμα "Δημοσιογραφία και Πολίτες"

Φωτογραφία: Αρχείου arcadia938

Πρόκειται για  βιωματικό εργαστήριο.

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΠΟΕ) συνδιοργανώνουν παράλληλη εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο της έκθεσης «Πελοπόννησος EXPO», στη ΒΙΠΕ Τρίπολης, το Σάββατο 13 Απριλίου, και ώρα 12:45 με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες».

Πρόκειται για ένα βιωματικό εργαστήριο, στο οποίο οι συμμετέχοντες, με τη βοήθεια των δημοσιογράφων, θα επιλέξουν ένα θέμα, το οποίο θα γίνει ρεπορτάζ και θα παρακολουθήσουν όλη τη διαδικασία μέχρι και τη δημοσίευσή του. Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις σκέψεις τους και τον προβληματισμό τους για την δημοσιογραφία και τον τρόπο που δημιουργούνται και παρουσιάζονται τα ρεπορτάζ από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.