Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Εκδήλωση "SPRING DAY" από τη Χορωδία Τρίπολης στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Σήμερα το απόγευμα στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

Με την εκδήλωση «SPRING DAY», ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ, υποδεχόμαστε την άνοιξη τραγουδώντας ... Μια πρωτόγνωρη και πρωτότυπη γιορτή της μουσικής για την πόλη μας κατά την οποία τέσσερα χορωδιακά σχήματα θα ερμηνεύσουν ξένο νεανικό ρεπερτόριο σε ρυθμούς musical, pop, jazz, γνωστές μελωδίες της Disney κ.ά. Η συνάντηση αυτή θα λάβει χώρα στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στις 14 Απριλίου στις 7 μ.μ. και επιδιώκει να εισάγει τους νέους κυρίως ακροατές - θεατές στην εξέλιξη των χορωδιακών δεδομένων και ρεπερτορίων διεθνώς σε πιο μοντέρνα ακούσματα και με πιο σύγχρονους τρόπους εκτέλεσης επί σκηνής.

Οι φίλοι της μουσικής θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν πολλά γνωστά κομμάτια – τραγούδια και θα ενθουσιαστούν με την πολυφωνική απόδοση, διασκευή, ερμηνεία τους…. Σας περιμένουμε να τιμήσετε και εσείς με την παρουσία σας το νέο αυτό εγχείρημα της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που επιδιώκει να γίνει θεσμός, στοχεύοντας πάντα στην καλλιέργεια και πολιτιστική ανύψωση των συμπολιτών μας και όχι μόνο!

(Δ.Τ.) 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.