Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Το 16ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στο Δήμο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Το φεστιβάλ φιλοξενεί μαθητικές θεατρικές ομάδες από διάφορα σχολεία της Πελοποννήσου. 

Με χαρά ανακοινώνουμε το 16ο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου που θα πραγματοποιηθεί στο Ξυλόκαστρο από 16 έως 26 Απριλίου.

Το φεστιβάλ φιλοξενεί μαθητικές θεατρικές ομάδες από διάφορα σχολεία της Πελοποννήσου, παρουσιάζοντας μια ποικιλία από παραστάσεις που εκφράζουν το ταλέντο και τη δημιουργικότητα των νέων. Μια ευκαιρία για τους μαθητές να εξερευνήσουν τον κόσμο του θεάτρου και να μοιραστούν το πάθος τους με το κοινό. Το φεστιβάλ  που θα περιλαμβάνει συζητήσεις και εκδηλώσεις, σηκώνει αυλαία με το Ντοκιμαντέρ του κ. Γεώργιου Παλαμάρη ¨Ο Ανελκυστήρας¨.

Το έργο εξετάζει τη ζωή ενός τετραπληγικού νέου και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει από τη γέννησή του έως και την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο. Μας παρουσιάζει στην πράξη πως η αναπηρία δεν αποτελεί τροχοπέδη αλλά εκπροσωπείται από ανθρώπους με ιδιαίτερες ικανότητες. Σας καλούμε να υποστηρίξετε τους νέους θεατρικούς δημιουργούς και να απολαύσετε ένα δεκαήμερο γεμάτο θεατρικές εμπειρίες και δημιουργικότητα.

(Δ.Τ.) 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.