Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Κατάμεστο το Μεγάλο Καφενείο στην παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Αναγνώστου (pics-vid)

Φωτογραφία: arcadia938

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τις εκδόσεις Ιωλκός και το βιβλιοπωλείο Χαρτί & Μελάνι

 Το πρώτο πεζογράφημα του κυρίου Αναγνώστου, με τίτλο " Ο μονόλογος του Ελληνίδα και άλλοι μύθοι", περιλαμβάνει μια σειρά διηγημάτων που διαπνέονται από το γνωστό, λυρικό στυλ του συγγραφέα, ο οποίος μέχρι τώρα, είχε εκδώσει αποκλειστικά ποιητικές συλλογές. 

Η επιλογή του ομηρικού χαρακτήρα (Οδύσσεια) δε, είναι χαρακτηριστική της "χαρμολύπης" αλλά και της "αντίστιξης" που φαίνεται να είναι τα κύρια "λιπάσματα" για τη δημιουργική φαντασία του συγγραφέα.

Στην παρουσίαση του βιβλίου παρευρέθηκαν ο Βουλευτής κ. Παπαηλιού, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Τζιούμης και ο Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου, κ. Σμυρνιώτης.

Για το βιβλίο μίλησαν ο κ. Θάνος Καρνέζης, νομικός, η κυρία Παναγοπούλου, επιμελήτρια της έκδοσης, η κυρία Εύα Γαλανιάδη, δημοσιογράφος, ο υπεύθυνος των εκδόσεων Ιωλκός, κ. Κορίδης και ο ίδιος ο συγγραφέας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.