Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ολοκληρώθηκε το 2ο Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης (vd)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Μεγάλη ικανοποίηση των διοργανωτών για την ανταπόκριση του κοινού της πόλης μας.

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 είχαμε τη λήξη του δεύτερου Φεστιβάλ Κωμωδίας Τρίπολης 40 Lads, το οποίο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τον κόσμο της πόλης μας να γεμίζει το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο σε κάθε παράσταση.

Ένα φεστιβάλ το οποίο πραγματοποιήθηκε πάλι στην πόλη μας χάρη στην πρωτοβουλία και την απόλυτη στήριξη του Δήμου Τρίπολης και προσωπικά του Δημάρχου κ. Τζιούμη, με την πολύτιμη συνδρομή της Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Καρούντζου στα πλαίσια της προσπάθειας να γίνει προορισμός η Τρίπολη. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη στον σχεδιασμό του Φεστιβάλ και περιμένουμε με ανυπομονησία να αρχίσουμε το επόμενο!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους καλλιτέχνες που ήρθαν στην πόλη μας και μας προσέφεραν απλόχερα στιγμές γέλιου που τόσο χρειαζόμαστε και σε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθούν οι δράσεις του Φεστιβάλ.

Δε θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τους χορηγούς μας, ανθρώπους που μας στήριξαν με πολλούς τρόπους και που μας βοήθησαν σημαντικά να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες που συναντήσαμε.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, τον κόσμο της Τρίπολης, που αγκαλιάσατε αυτήν την προσπάθεια, παρά την περσινή απουσία μας. Ήταν συγκινητική η προσέλευση σε όλες τις παραστάσεις, αλλά και όσα μας είπατε όταν μας συναντούσατε. Η δύναμη που μας δώσατε ήταν τρομερή

Είστε έτοιμοι για το επόμενο;

(Δελτίο Τύπου)

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.