Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Εύσημα για τη Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, μεταξύ των οποίων και ο κ. Μιχόπουλος, παρακολούθησαν την παράσταση " Debrayage" εκφράζοντας τον θαυμασμό τους για τη δουλειά που γίνεται...

Στο μήνυμα που εξεδόθη αναφέρεται χαρακτηριστικά:

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Κώστας Μιχόπουλος με Αντιδημάρχους, παρακολούθησαν την παράσταση Debrayage τις Θεατρικής ομάδας Μεγαλόπολης στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου Πολύβιος.

Για πολλοστή φορά εντυπωσιαστήκαμε!!

Η θεατρική ομάδα της πόλης μας διδάσκει πολιτισμό αποδίδοντας ένα δύσκολο έργο για ηθοποιούς και θεατές παρουσιάζοντας αλήθειες που μας συγκλονίζουν!

Συγχαίρουμε όλα τα μέλη και τους συντελεστές της παράστασης για τις προσπάθειες σας και την προσφορά σας στον πολιτισμό!

Συνεχίστε με αυτήν την αγάπη που έχετε για την τέχνη του θεάτρου και εμείς θα στεκόμαστε δίπλα σας αρωγοί των προσπαθειών σας!

Eκ του Δήμου

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.