Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Εκδήλωση του ΙΚΥ στην Τρίπολη για την εκπαίδευση ενηλίκων

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. 

Tο Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (IKY), ως Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας για την Εκπαίδευση Ενηλίκων στην Ευρώπη EPALE, σας προσκαλεί να συμμετέχετε ενεργά σε ενημερωτική ημερίδα, που διοργανώνει τη Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024 στη Τρίπολη στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (αίθουσα Ι4), από τις 9:00 πμ έως τις 5:00 μμ., με στόχο την παρουσίαση της πλατφόρμας EPALE, του τρόπου λειτουργίας της, καθώς και των δυνατοτήτων που μπορεί να προσφέρει στους χρήστες. Κατά την διάρκεια της ημερίδας θα υλοποιηθεί και εκπαιδευτικό εργαστήριο για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα Erasmus+ (Βασική Δράση 1 και 2).

Η εκδήλωση στοχεύει στη στήριξη και ενημέρωση του εργατικού δυναμικού των απολιγνιτοποιημένων περιοχών της Ελλάδας, στη προετοιμασία τους για τη μετάβαση στη μετα-λιγνιτοποιημένη εποχή, καθώς και στη παροχή ευκαιριών για την εκ νέου κατάρτιση και τον επαναπροσανατολισμό τους σε νέες δεξιότητες. Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν εκπρόσωποι φορέων έχουν άμεση επαφή με τους τομείς της Εκπαίδευσης Ενηλίκων και της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη πλατφόρμα μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την EPALE στον παρακάτω σύνδεσμο: https://epale.ec.europa.eu/el/home-page

Για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να συμπληρώσετε εδώ τα στοιχεία σας έως τις 31 Μαΐου 2024. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.