Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Δημιουργικό εργαστήρι για σχολικές ομάδες στη Σπάρτη. 

Στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης για τη μεσογειακή διατροφή «Foodprint» και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 (ώρες 10:00 και 11:30), δημιουργικό εργαστήρι για σχολικές ομάδες, στο Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, στη Σπάρτη. Αντλώντας έμπνευση από τη θεματική της έκθεσης και με την καθοδήγηση της αρχαιολόγου Βούλας Καλλιώδη, οι μαθητές κατασκευάσουν χειροποίητα διακοσμητικά φρούτα και λαχανικά από ανακυκλώσιμα υλικά. Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις περιβαλλοντικές συνέπειες της σύγχρονης διατροφής και την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος. Σε εργαστήρι, που απευθύνεται σε μαθητές της Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, μπορεί να λάβει μέρος μία ομάδα των 20 μαθητών. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27310 89315 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00). ΠΙΟΠ | Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού Όθωνος-Αμαλίας 129, Σπάρτη 231 00 Τ: 27310 89315 | www.piop.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.