Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

ΦοΔΣΑ: Εκδήλωση απονομής βραβείων των συμμετεχόντων στον Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Θα πραγματοποιήσει την απονομή των βραβείων των συμμετεχόντων μαθητών των Δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον Μεγάλο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης.

Ο ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου & η  ΤΕΧΑΝ ΑΒΕΕ το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 & ώρα 12.00μ.μ στο ξενοδοχείο Elysian Luxury Hotel & Spa θα πραγματοποιήσει την απονομή των βραβείων των συμμετεχόντων μαθητών των Δήμων της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον Μεγάλο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 30/05/2024.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτριος Πτωχός, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος, ο κ. Ιωάννης Μαλτέζος Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, ο κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος Δήμαρχος Ερμιονίδας καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου κ. Ιωάννης Σμυρνιώτης.

Τα τρία πρωτεύοντα σχολικά τμήματα ανά Δήμο είναι:

2ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας  Τμήμα Β3 – 1ο Βραβείο – Ένα (1) ταξίδι 5 ημερών σε πόλη της Ευρώπης.

2ο Γενικό Λύκειο Άργους       Τμήμα Α1  -  2ο Βραβείο – Ένα (1) ταξίδι 5 ημερών σε πόλη της Ελλάδας. 

  Γενικό Λύκειο Ερμιόνης           Τμήμα Α1  -  3ο Βραβείο - Ένα (1) Smartwatch για κάθε μαθητή.

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.