Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Τελετή αποφοίτησης Σχολείων Τροπαίων

Φωτογραφία: Δελτίου Τύπου

Η αποχαιρετιστήρια βραδιά έκλεισε με γλέντι και χορούς.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης αλλά και με πολλά χαμόγελα και χειροκροτήματα πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης και παρουσίασης προγραμμάτων που διοργάνωσαν η Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Τροπαίων, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Τροπαίων, οι Σύλλογοι Διδασκόντων και οι μαθητές και μαθήτριες, στο Πνευματικό Κέντρο Τροπαίων, την Δευτέρα 17 Ιουνίου.

Παρουσιάστηκε το έργο, οι δράσεις και τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων που εκπονήθηκαν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2023-2024. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Γορτυνίας κος Ευστάθιος Χαρ. Κούλης, ο οποίος συνεχάρη τους καθηγητές και παιδιά για τις δράσεις τους αλλά και για την όμορφη εκδήλωση τους.  

«Το σημερινό δημόσιο σχολείο εκτός από την γνώση και την παιδεία συνεισφέρει με προγράμματα που προάγουν τις αρχές της δημοκρατίας, του αλληλοσεβασμού, της επικοινωνίας, της ισότητας, της συμμετοχής, της ανεκτικότητας, της αλληλεγγύης και της συνεργασίας, ώστε τα παιδιά να συνειδητοποιήσουν τις κλίσεις τους και να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους», ανέφερε ο κος Ευστάθιος Κούλης.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους απόφοιτους επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη και εξέλιξη.

Η αποχαιρετιστήρια βραδιά έκλεισε με γλέντι και χορούς.

Εκ του Δήμου Γορτυνίας

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.