Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Μουσική παράσταση από τα Λυρικά Σύνολα στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

Φωτογραφία: tripolis.gr

Νέοι ταλαντούχοι μουσικοί της Τρίπολης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στην κιθάρα, το μπουζούκι και το τραγούδι.

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου, στις 9 μ.μ., τα Λυρικά Σύνολα παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση "Μουσική & Τραγούδι, χωρίς Σύνορα" στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης, όπου οι νέοι ταλαντούχοι μουσικοί της Τρίπολης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στην κιθάρα, το μπουζούκι και το τραγούδι. 

Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει δημοφιλή τραγούδια και έργα από τη σύγχρονη παγκόσμια, ελληνική και ρεμπέτικη μουσική. Ο Κωνσταντίνος Μπουλούγαρης, σολίστ της κιθάρας και του μπουζουκιού, αναλαμβάνει τη μουσική διεύθυνση αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης.  Η υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης κάνει όλα αυτά δυνατά και προσβλέπει στη προώθηση τέτοιων πολιτιστικών γεγονότων.

Καλούμε όλους τους φίλους της μουσικής να παραβρεθούν στο θέατρο, όπου θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το μουσικό ταλέντο της πόλης μας, με συμμετέχοντες μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.

Σας περιμένουμε! 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.