Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

winamp wmp real qt

Λαχειοφόρος για τα αδέσποτα

Σπουδαία κίνηση ενίσχυσης από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Τρίπολης ο οποίος μας καλεί να δείξουμε την αλληλεγγύη μας με αφορμή και τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.«Πάνω από 200 σκυλιά, είτε αδέσποτα είτε στην κατοχή ασυνείδητων ιδιοκτητών, έχουν διασωθεί, περιθαλφθεί και φιλοξενηθεί από εμάς στον πρώτο κιόλας χρόνο λειτουργίας. Σκεφθείτε πόσα περισσότερα μπορούμε να καταφέρουμε ΜΑΖΙ!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Και προσθέτει: «Σήμερα που γιορτάζεται σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο η Ημέρα των Ζώων σας καλούμε να ενώσετε μαζί μας τις δυνάμεις σας με όποιο τρόπο μπορείτε, αρχίζοντας με λαχειοφόρο αγορά.

Θυμηθείτε ότι ο πολιτισμός εκφράζεται προς όλα τα δημιουργήματα του Θεού και ειδικά στα ανήμπορα απέναντι στην αδιαφορία και τη βαναυσότητα του ανθρώπου».

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.