Προφιλ

Προφιλ

Καλή σας ημέρα, καλησπέρα, καλό ξημέρωμα, όλα τα καλά γενικώς. Από όπου κι αν "ξεπροβάλαμε" στις οθόνες σας, όποια ώρα κι αν έχει στον τόπο σας, όπου και όπως και αν σας πετυχαίνουμε. Αλλωστε, εμείς εδώ στο "Αρκαδία 93.8", το γνωρίζετε εξάλλου και από το arcadiasports.gr, έχουμε βάλει ως στόχο να σπάμε τα σύνορα. Με κάθε τρόπο. Ας εξηγηθούμε, λοιπόν!

 

Από την Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015 (πάντα οι ιστορικές ημερομηνίες πρέπει να γράφονται ολόκληρες), ο "Radio Arcadia 93.8" απόκτησε τη δική του σελίδα. Έβαλε τη δική του σφραγίδα. Άρχισε ένα δικό του "ταξίδι" στο απέραντο διαδίκτυο και σας περιμένει να κλείσετε θέση στο www.arcadia938.gr. Και να ξέρετε ότι πάντα τα "γεννητούρια" είναι πιο όμορφα, πιο απολαυστικά, όταν υπάρχει και το μεγάλο αδερφάκι. Εν προκειμένω το www.arcadiasports.gr. 

 

Είπαμε ότι "σπάμε" τα σύνορα και δεσμευτήκαμε να εξηγηθούμε. Αφενός το κάνουμε κυριολεκτικά, διότι μπορείτε να μας παρακολουθείτε από οποιοδήποτε σημείο της πόλης, του νομού, της χώρας, του πλανήτη. Αφετέρου, όμως και μεταφορικά. Διότι θα έχετε καταλάβει από τη δουλειά που γίνεται στον "Αρκαδία 93.8" και στο arcadiasports.gr ότι για όλους εμάς δεν υπάρχουν όρια στην ενημέρωσή σας. Δεν θα επιτρέψουμε κανέναν να τα βάλει και δεν πρόκειται ποτέ να μας εμποδίσουν. 

 

Ενημέρωση, λοιπόν. Λέξη μεγάλης σημασίας για όλους εσάς και λόγος ύπαρξης για όλους εμάς. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που δημιουργήθηκε πρώτα στο κεφάλι μας, στη συνέχεια στα χέρια μας και πολύ σύντομα ελπίζουμε στο μυαλό σας και την ψυχή σας το νέο ενημερωτικό site. Ενημέρωση έγκυρη και έγκαιρη, είτε για κάποιους είναι μέρα, είτε είναι νύχτα, είτε... αξημέρωτα. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό, στην πραγματικότητα κάθε στιγμή θα είμαστε κοντά σας!

 

Το arcadia938.gr είναι ένας χώρος όπου θα μπορείτε να μαθαίνετε τα γεγονότα, να τα ακούτε από το ραδιόφωνό μας, αλλά και να τα βλέπετε από τα videos που θα ανοίγουν μπροστά στα μάτια σας. Ειδήσεις, απόψεις, ξεχωριστές στήλες, πολιτική, πολιτισμός, αθλητικά, ασφαλώς το ζωντανό πρόγραμμα του "Αρκαδία 93.8" με όσα θέλετε να γνωρίζετε για τον κάθε παραγωγό μας και πολλές ακόμα εκπλήξεις. 

 

Γράφουμε μια νέα σελίδα στη ζωή της Αρκαδίας, η οποία πραγματικά πιστεύουμε ότι έχει ανάγκη την αληθινή ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει. Και το κάνουμε ανοίγοντας τη σελίδα στο www.arcadia93.8.gr. Την "τσακίζουμε" για να είναι πάντα ανοιχτή σε όλους και σας την προσφέρουμε με τις καλύτερες προθέσεις. 

 

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη, είναι ο λόγος που πάντα θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε! Καλή ανάγνωση...