Αφιερωματα

Ο arcadia 93.8 έγινε οκτώ χρονών!

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Συμπληρώνονται σήμερα, 1η Μαρτίου 2022, οκτώ χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του arcadia 93.8

Και τι δεν έχει συμβεί μέσα σ' αυτό το διάστημα...Είτε αναφερόμαστε σε τοπικό επίπεδο, είτε σ' εθνικό ή παγκόσμιο, οι ανακατατάξεις, οι κρίσεις και οι διαψεύσεις "βεβαιοτήτων", διαδέχονται η μια την άλλη.

Αυτή που παραμένει σταθερή είναι η αμφίδρομη σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει ο arcadia 93.8 με τους Αρκάδες ακροατές και όχι μόνο. Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, έβαλε ως στόχο την "κατάκτηση" ενός υψηλού επιπέδου ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, παρά τους αναπόφευκτους περιορισμούς που "συνοδεύουν" ένα τοπικό Μ.Μ.Ε. 

Παρά τις αντιξοότητες, όμως, - ακόμα και αυτές που προκάλεσε η διετής πλέον υγειονομική κρίση-, ένας ιδιωτικός ραδιοφωνικός σταθμός με έδρα την Τρίπολη, κατόρθωσε, εν πολλοίς, αυτό που άλλα, αντίστοιχα ΜΜΕ δεν έχουν, καν, προσεγγίσει: Να διαθέτει μια "καθαρή", διακριτή φωνή, μέσα στον κυκεώνα των σύγχρονων μέσων μαζικής ενημέρωσης που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική επαρχία.

Παράλληλα, μέσα από την εργασία πολλών ανθρώπων που έχουν περάσει από τις "τάξεις" του, κατορθώνει να βρίσκεται, πάντα, σ' εγρήγορση, "ξορκίζοντας" τον μεγαλύτερο υπαρξιακό κίνδυνο για το κάθε ΜΜΕ: την περιδίνηση γύρω από μια αυτοαναφορική και, τελικά, αδιάφορη για το κοινό, ρουτίνα.

Μετά από οκτώ χρόνια, η μόνη..."ρουτίνα" για εμάς είναι η παραμονή στην "κορυφογραμμή" της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας σας. Είμαστε "στον αέρα" και θα παραμείνουμε έτσι για πολύ καιρό ακόμα!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.