Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Να η ευκαιρία: Υιοθετήστε αδέσποτο!

M' ένα "σμπάρο δυο τρυγόνια": Και βγαίνετε έξω περισσότερο και βοηθάτε στην επίλυση του προβλήματος των αδέσποτων στην Τρίπολη!

Λόγω της καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας, που επιβλήθηκε από "της 6ης πρωινής της σήμερον" (23ης Μαρτίου 2020), δεν υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για πολλούς συμπολίτες μας να βγαίνουν εκτός οικίας, χωρίς να διακινδυνεύουν την επιβολή κάποιου διοικητικού προστίμου.

Εφόσον, λοιπόν, μια από τις κατηγορίες "εξαιρέσεων" της απαγόρευσης είναι και η "βόλτα με κατοικίδιο", δεν θα ήταν μια θετική εξέλιξη εάν Τριπολίτες που δεν έχουν κατοικίδια, αποφάσιζαν να υιοθετήσουν αδέσποτα;

Έτσι, θα μπορούσαμε να "εκμεταλλευτούμε" τον περιορισμό που υφιστάμεθα για να επιλύσουμε, μερικώς, ένα άλλο πρόβλημα του δημοσίου χώρου. Ένα πρόβλημα που ταλανίζει και τα ζώα και τους ανθρώπους.

Μάλιστα, "κυκλοφόρησαν" ήδη κάποια βιντεάκια στο διαδίκτυο που εμφανίζουν συμπατριώτες μας να βγάζουν βόλτα ψεύτικους σκύλους, καναρίνια και ψάρια σε γυάλα..Πέρα από το, ας πούμε, "χιούμορ", υπάρχει και η πραγματιστική πλευρά των συνεπειών που υφιστάμεθα λόγω των μέτρων.

Αν, λοιπόν, θεωρείτε πως δεν αντέχετε τόσο περιορισμό, ιδού η λύση..

Τώρα, αν σας φαίνεται "παράλογη" και "ανεδαφική" η πρότασή μας, θα σας παρακαλούσαμε να είστε επιεικείς. Είναι και ο εγκλεισμός, βλέπετε..Και δεν έχουμε κατοικίδιο..

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.