Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Δυστυχώς, έχει δίκιο ο Κυρανάκης για τους νέους!

Ο νεόκοπος Βουλευτής της Ν.Δ. απευθύνθηκε στους νέους άνεργους και.."ανακάλυψε" την Αμερική!

Χωρίς κανέναν απολύτως λόγο και, προφανώς, προσπαθώντας να "προκαλέσει" αντιδράσεις εναντίον του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Κυρανάκης δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως, επί της ουσίας, μεγάλο μέρος της Ελληνικής νεολαίας δυσκολεύεται να βρει δουλειά επειδή συνωστίζεται- "μαύρο χιούμορ", δικό μας..- στα πολιτικά γραφεία και δεν φροντίζει να επιδιώξει με ορθολογικό τρόπο μια δουλειά στον ιδιωτικό τομέα.

Εκεί, εμφανώς, αναφερόταν ο κ. Κυρανάκης διότι "βιογραφικά" δεν "παίζουν" στο δημόσιο τομέα, παρά μόνο ως "τυπική διαδικασία".. Βέβαια, το timing του κ. Κυρανάκη δεν θα μπορούσε να είναι πιο ατυχές: Με την πανδημία να έχει "γονατίσει" μεγάλο μέρος του, έτσι κι αλλιώς, καχεκτικού και κρατικοδίαιτου, εν πολλοίς, ιδιωτικού τομέα της Ελλάδας, οι δηλώσεις του μοιάζουν "ειρωνικές¨", για να μην πούμε τίποτε χειρότερο.

Από την άλλη, ο ίδιος, προεκλογικά, είχε καταστήσει σαφές πως οι μόνοι που τον ενδιαφέρουν είναι οι " καθαροί Έλληνες", όπως ο ίδιος αντιλαμβάνεται τον όρο. Εξαιρούνται οι Έλληνες πολίτες που είναι "κομμουνιστές", "Ρομά" και άλλοι.."αγαρηνοί"..

Παράλληλα, ο κ. Κυρανάκης "ξεχνάει" πως η όλη δομή και φιλοσοφία του μεταπολιτευτικού πολιτικού μας συστήματος, στηρίζεται στις λεγόμενες "πελατειακές σχέσεις". Εάν δεν υπήρχαν αυτές, η Ν.Δ., ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλα, πολλά, κόμματα, θα έψαχναν να βρουν τις ψήφους τους με τα.."κιάλια"! Εκτός, αν πιστεύουν πως οι περισσότεροι ψηφοφόροι έχουν "ιδεολογικό" κριτήριο ή ψηφίζουν αφού ακούσουν και δουν τις προγραμματικές δηλώσεις των επικεφαλής των κομμάτων. Ναι, επίσης ψηφίζουν με γνώμονα τις γενικότερες, γεωπολιτικές συνέπειες που θα έχει η εκάστοτε εκλογή του Έλληνα Πρωθυπουργού..

Κοντολογίς, ο κ. Κυρανάκης είτε είναι στο "δικό του κόσμο" είτε παριστάνει πως δεν γνωρίζει σε ποια χώρα έχει εκλεγεί Βουλευτής. Αλλά, πάλι, είναι συχνό το φαινόμενο για τα "παιδιά του κομματικού σωλήνα", να μην ασχολούνται δηλαδή με την πραγματικότητα γύρω τους, αλλά μόνο με την κλειστή "ελίτ" στην οποία φαντασιώνονται πως ανήκουν. Σε οιοδήποτε κόμμα κι αν "μεγάλωσαν"..

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.