Στηλες - Ει εσεις οι απ' εξω

Kυβέρνηση σε.."lockdown"!

Tα επιβεβαιωμένα κρούσματα της covid-19 αυξάνονται αλματωδώς, "παραλύοντας" την Ελλάδα!

Και αυτό είναι επόμενο, από τη στιγμή που δεν υπάρχει- και δεν υπήρξε ποτέ- κανένα απολύτως συγκροτημένο σχέδιο για την ανάσχεση του νέου κορωνοϊού. Την περασμένη Άνοιξη τα πράγματα ήταν εύκολα για την Κυβέρνηση και δύσκολα για τους πολίτες. Τώρα, όμως, η πρώτη "δρέπει" τους καρπούς της αδράνειάς της, της ανικανότητας συγκεκριμένων στελεχών και της απάθειάς της.

Ο χρόνος που σπαταλήθηκε σε "επικοινωνιακή διαχείριση" και αφελείς, λαϊκιστικές πρακτικές, μασκαρεμένες ως "πολιτικές πρωτοβουλίες", ευελπιστούμε πως δεν θ' αποβεί μοιραίος για πολλούς συμπατριώτες μας.. Από το καλοκαίρι του 2020 και μετά, ότι συμβαίνει στη χώρα είναι, κατά κύριο λόγο, αποτέλεσμα των κυβερνητικών, αλλοπρόσαλλων και μεροληπτικών πολιτικών, είτε το αντιλαμβάνονται κάποιοι είτε όχι.

Ας μην είμαστε, όμως, άδικοι.. Μπορεί να μην "διαθέτομεν σχέδιο" , αλλά έχουμε:

- "Φιέστες" επειδή αυξήθηκαν κατά..50 οι Μ.Ε.Θ. σε νοσοκομείο της Αττικής.

- "Παραφράσεις" του Ουίνστον Τσώρτσιλ από τον, μέχρι πρότινος, σε "καραντίνα" Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

- "Μπάχαλο", επιεικώς, στη λήψη αποφάσεων- βλέπε "επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα".

- "Αόρατους" ανευθυνο-υπεύθυνους Υπουργούς και Συμβούλους ή επικεφαλής Οργανισμών του Δημοσίου και

- Τον "ένα και μοναδικό" Κυριάκο Μητσοτάκη και την "τύχη" που διαθέτει..

Έχουμε, φυσικά, και άλλα πολλά, όπως "Δικαιοσύνη" που έχει χάσει τον "μπούσουλα", τροπολογίες.. "νυκτός", αντισυνταγματικές Κυβερνητικές πρακτικές- κατά το Συμβούλιο της Επικρατείας- και την Τουρκία να κάνει.."πάρτυ" στο Αιγαίο!

Αλλά, αυτά, είναι μια άλλη ιστορία που θα την δούμε να "ξετυλίγεται" μπροστά μας σ' όλο της το κωμικοτραγικό μεγαλείο, εν καιρώ..

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.